Zonnecenter Sun Factory wenst u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

 

 Sinds kort hebben wij een nieuwe Sun Factory in Hamme!

Sun Factory Dendermonde

Sun Factory is gelegen in de winkelgalerij Oude Vismijn in Dendermonde, de ingang vindt u via de Oude Vest. Wij beschikken over zes ERGOLINE zonnebanken van verschillende wattage. In samenspraak met Anneke wordt er een bruiningsschema opgemaakt, hierop worden de duur van de bruiningsbeurten en de frequentie bepaald om uw lichaam op een veilige manier het ideale kleurtje te geven.

 

10 weetjes om veilig te zonnen:

  1. Verboden toegang tot de zonnebank onder de 18 jaar.
  2. Ook voor personen met huidtype 1, een huidziekte of erfelijke aanleg voor kwaadaardige huidtumoren is de zonnebank niet toegelaten.
  3. Draag steeds een zonnebril of een speciale UV-bril.
  4. Breng geen parfums, dagcrèmes, deodorants of make-up aan als je gaat zonnen. Dit kan lijden tot allergische reacties.
  5. U neemt medicatie? Raadpleeg dan eerst je arts of apotheker.
  6. Volg de aangegeven duur en frequentie die door het zonnecenter is aanbevolen.
  7. Wacht ten minste 48u na je eerste zonnebankbeurt en laat daarna minstens 24u tussen twee beurten
  8. Bij allergische reacties of verbranding dient men onmiddelijk de huisarts te raadplegen.
  9. Zon met mate!
  10. Breng steeds een zonnecrème factor 15 aan voor het zonnen.

Spray Tanning Cabine

Daarnaast beschikken wij tevens over een spray tanning cabine van Tantastic. Dit als enige zonnebankcenter in Oost-Vlaanderen. De voordelen? Ook personen met huidtype 1 , jongeren onder de 18 jaar en zwangere vrouwen kunnen op deze manier veilig bruinen. Deze spray tanning cabine geeft u een mooie, supernatuurlijke en gezonde teint,zonder strepen,vlekken of oranje kleur !!!!

 

Vraag ook zeker naar onze zelfbruiningsproducten van Austrailan Gold! U vindt er een ruime keuze van producten aan topkwaliteit tegen de beste prijs.

 

Het zonnebankcentrum is open op maandag van 15 uur tot 20 uur en van dinsdag tot vrijdag van 9 uur tot 20 uur, op zaterdag van 9 uur tot 19 uur en op zondag van 10 uur tot 13 uur. Dit kan steeds zonder afspraak. Voor meer informatie en inlichtingen kunt u ons steeds contacteren via het nummer: 052/55 57 80.

 

Nieuw bij Sun Factory!

Op zoek naar modieuze kledij om er trendy uit te zien? Dan kan u nu terecht bij Sun Factory! Ook voor accessoires en handtassen bent u bij ons op het juiste adres.

Bekijk onze facebookpagina voor onze collectie of kom snel langs bij ons!

Sun Factory, Zonnebanken in Dendermonde.

Openingsuren Dendermonde

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag